Sisjön och dess industriområde

Sisjön and its industrialSisjöns industriområde är beläget i Askim som ligger i södra Göteborg. Det ligger också två kilometer från Frölunda och det mycket populära Frölunda torg. Området som idag är Sisjöns industriområde kom till under 1960 talet och har sedan dess blivit ett industri och handelsområde. Idag finns det en stor galleria i Sisjöns industriområde och du hittar även alla butiker som du kan tänka dig, så för den shoppingsugne är Sisjöns industriområde rätt plats att befinna sig på. Totalt finns 25 butiker i Sisjöns industriområde och du hittar allt från Systembolaget och Apoteket till Stadium, Rusta och Toys R Us. Många reser till Sisjöns industriområde för att shoppa och det finns ett brett sortiment med butiker. Det finns gott om restauranger och caféer och det finns till och med turister som väljer att göra ett besök på Sisjöns industriområde.

Det är vanligast att besökare med bil kom till Sisjöns industriområde men det finns även hållplatser för den som tar sig dit med buss. Man kan räkna med en bussavgång minst en gång i kvarten från centrala Göteborg och det är därför lätt att ta sig till Sisjöns industriområde och därifrån. Det gör att många ungdomar har området som en mötesplats och det finns gott om platser utomhus där man kan sitta ned och njuta av vädret. Självklart finns det även matbutiker i Sisjöns industriområde och det gör att de som bor i närheten ofta åker dit för att handla på stormarknaderna. Man hittar bland annat ICA Maxi där.

När man förflyttar sig med bil i Sisjöns industriområde så är det mycket lätt att hitta då allt är väl skyltat och det är lätt att ta sig in och ut ur området. Dessutom är området välplanerat så att du ska kunna ta dig snabbt dit du ska även de tider då det är mycket folk.