Hotell eller vandrarhems nära Sisjön

I Göteborgs kommun, helt nära Askim hittar du vackra Sisjön. Sisjön är namnet på både ett trevligt samhälle och en vacker sjö som ligger i anslutning. Sjön har en omkrets på endast 2,3 kilometer. Trots sin lilla storlek har sjön och samhället en härlig naturupplevelse att erbjuda. Här finns möjlighet till både bad och fiske i det klara vattnet med hela 6 meters siktdjup. Du kan även vandra på den vandringsled som finns runt sjön. I Sisjöns närområde finns dessutom en rad hotell och vandrarhem där du kan bo under din vistelse. Vi ska här kika på några populära alternativ av vandrarhem och hotell nära Sisjön.

shutterstock_91789064Hotell nära Sisjön

Om du vill ha hotellkomfort på din vistelse i Sisjön finns en rad olika alternativ att välja mellan i det närbelägna Mölndal. Här har du ett avstånd på bara några kilometer till Sisjön. Du kan bland annat välja att bo på på det 4-stjärniga och prisvärda hotellet Mölndals bro. Här möts du av fräscha rum, trevlig personal och underbar frukost. Du kan också välja 3-stjärniga Scandic Mölndal där du erbjuds härliga rum i skandinavisk design, ljusa utrymmen och en fin och trivsam utomhusterrass. Ett bonustips om du vill hitta boende i Sisjön är att besöka http://www.valnot.se där man är experter på bland annat vandrarhem och konferensanläggningar.

Vandrarhem nära Sisjön

Vandrarhem är ofta ett bra och prisvärt alternativ till hotell. På Holiday home Killinggången i Västra Frölunda befinner du dig endast 1,5 kilometer från Sisjön. Här får du tillgång till ett eget, fullt utrustat hus med fyra sovrum. Endast 2,5 kilometer från Sisjön hittar du Lisebergs Camping och Vandrarhem. Här kan du hyra ett av de femton rummen. Du får dessutom fantastisk utsikt över vattnet och tillgång till både dusch, wc och tvättstuga. Om du känner dig sugen på att besöka Sisjön är ett tips att söka efter boende i de närliggande kommunerna. Det finns ett stort antal ytterligare boendealternativ som du hittar via internet.